Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stövelrustad

Orden
vattensjuknat

balansera
tuva för tuva

locka
hållbar mening
ur ingenting

kropp
drunknar
i bottenlösa
mellanrum

ger
betydelsen
tillbaka
via motsatser

stövelrustade
för sankmark




Fri vers av Petter Wingren
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-30 19:51



Bookmark and Share


  Oskar Styrbjörn VIP
"locka
hållbar mening
ur ingenting"

Hög täthet i dessa ord.
stark efterverkan .

2017-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren