Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glassjäl (själasvit)

Vissa själar
är av glas

de syns inte
märks inte

först när de
blir nötta
och kantstötta

kan ett rispigt hölje
anas
över kroppen
som en hinna
en lins

där
former
och färger
blir underliga
och samtidigt
självklara




Fri vers av Petter Wingren
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-01 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren