Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk vad många tankar när man ligger sömnlös.


Trött

Ibland känner jag mig bara trött
Och kantstött
Och nött
Längtar att vilan gör mig pånyttfödd

Jag önskar mig en tardis att fly tid och rum
Kan inte sova i nattens skum
Vi är alla individer på en enslig färd
Oavsett när och var och hur i vår värld.




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-01 18:36



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Jag gillar verkligen formen och rimmen här!
2017-08-22

  BenGust VIP
Äga en tidsmaskin. Resa i tid och rum.
Min ultimata önskan.
Frid från en enslig individ.
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP