Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frihetstörst. Frihetslängtan. Frihetsförvägran.


WC-bebisen

 

 

Du var så vacker,

uppklädd i en blåblodig slips

redan innan du

spräckte mig,

väckte dig,

släckte din död.

 

Dina kullerbyttor slog magplask

i den geggiga puppan

som närde och förtärde dig,

och du gav mig sparken

om och om igen.

 

Du är fortfarande grandios

varhelst du än må simma nu,

så ren och så fri

förskonad från min prövande närvaro.

 

Vårt avsked var vårt första möte,

smälek vid första ögonkastet,

när jag lät dig försvinna

ner i porslinsskimret

på en mörklagd offentlig toalett.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-02 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP