Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis! jag städar på mitt vis… bild från Google.


Städtankar III (Pedant, inte alls)

 

Tant Pedant! Äh, sånt fjant.... 

Tant Pedant, nix, pix, att städa är ett tråkigt fix.

Det är nog så sant, jag är ingen pedant...

För så är det visst,att städa är trist...

 

Precis! jag städar på mitt vis...  



Övriga genrer (Aforism) av Tant sQata VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-02 19:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
urkul!
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Tant sQata
Tant sQata VIP