Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När friheten känns nära..


Måste man fortsätta.

Nu när vi inte har "ett överhängande hot mot oss"
kan vi äntligen få njuta av den härliga sommaren.

Att bara promenera i solen och släppa alla tankar
om hur livet ska bli i framtiden om hur man ska
försörja sig, hur man blir en bra vuxen och barn..

När ska man få dessa små?

-Undren!

-Ja, precis så.

"Låt allt ses som en förberedelse för nästa fas i livet"
-Kanske.
"Försök rädda så mycket av dig själv som bara är nu"
-Det lät lite spännande.

-Jag vet något som är mycket bättre...
"Ta vara på varje dag som den kommer"

-Idag är de inte här, imorgon är de här igen..

-Vilka då?



-Fast den lät klurig!

-Ska vi måla till den meningen?

-Men skulle vi inte bara njuta av sommaren?




"De, är här igen...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-03 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP