Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig semester [Haiku]

 

Bödelns yxa höjs

och skänker mig semester

från min pest till liv.




Bunden vers (Haiku) av Judas Ekholm VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-03 10:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland är det dags att kliva av karusellen och bara ligga i gräset och titta på molnen som far.
2017-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP