Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppmaning!

Du, som styr,
ro hit en ljummen stilla bris! 

I lasten tillbaka 
kan du ta med lite höstliga vindar ... 

Du förstår det är juli nu!






Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-03 13:44



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Gillar den bestämda tonen i denna väderdikt
2017-07-08

  Gunnel Eriksson VIP
Vädret är ostyrbart. Bra formulerat.
2017-07-04

  ULJO
Det verkas som styrman på vädret båt hoppat över en årstid i år.
2017-07-03

  Chinor VIP
Ja tack! Det skriver jag gärna under på..
2017-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP