Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattliga orgier

 

 

Du tömde mitt hjärta på tjära och sot 

och fyllde det med passion och åtrå

när du viskade fram nattliga orgier

under en molnstulen himmel.

 

Dina fingrar läkte mitt fårade skinn,

dina läppar svedde sönder mina sår.

Vi var en erogen zon under kolsvarta lakan;

en eklut av safter, kött, lusta och drömmar.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 757 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-03 15:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som inte kan bli hetare och mer hudnära. Applåd!
2017-07-03

  Judas Ekholm VIP
För er som ev. undrar så har jag tagit bort sista raden efter klok respons.
2017-07-03

  Öknens Ros VIP
Som vanligt snyggt förpackad text, sista raden kanske inte nödvändig, texten bär ändå.
2017-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP