Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en kille att förnedra

 

 

Omedvetna rörelser runt min kittlare

fantiserar mig till köttsliga explosioner.

Jag ruttnar dig till vita, kletiga klanger

av musikaliska crescendon i strama orkesterdiken.

 

 

Din tvehuggna, blästrande tunga - svart som blod -

lirkar fram mitt glada humör med slemmigt sekret.

Gör mig till en endorfinsprudlande, gladlynt hona;

som spöar veklingar till bandagerade erektioner.

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 705 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-03 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP