Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om natten

Om natten, min säng så tom.
Saknad äro du.
Trygghet att ha dig nära, älskad jag känner mig.

Om natten, min ängslan gnyr.
Håll om mig.
Jag vill bara ha dig nära, var är du?

Om natten, ensam yta jag har.
Fyll min ruta.
Håll mig sällskap, jag vill vara ditt allt.




Fri vers (Fri form) av kexiilainen
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-05 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kexiilainen
kexiilainen