Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Det) Udda hjulet

Utanförskap; inte en i gänget.
Oälskad; ingen är kär i mig eller älskar mig.
Oönskad; vad gör jag här?
Kräsen; ingen duger.
Osynlig; ingen ser mig.
Övergiven; ingen bryr sig om mig.
Besviken; ingen fångar mig.




Fri vers (Fri form) av kexiilainen
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-05 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kexiilainen
kexiilainen