Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vågor.

Som vågor
som vindens lek.
Flödar tankar
fladdrar känslor.
Som dyningar
mot en strand.
Som en fågels
virvlande flykt.
Allt är ett
ögonblick.
Flyktigt förgängligt
som sol och måne.
Stjärnornas vandring
en smekning-en kyss.
Ett minne och en känsla
som väcks av en sång.
En händelse -en gång
allt påminner om dig.
Jag famnar och blundar
allt påminner om dig!
Jag söker- dina händer
fångar saknaden!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 791 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-07-05 23:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2017-08-14

  Lars Hedlin
Berör inom
2017-07-21

    ej medlem längre
Starka känslor når mina ögon och orden berör hjärtat....du skriver om sorg och saknad som ingen annan.
2017-07-06

  Gunnel Eriksson VIP
Mycket vacker dikt, som speglar
känslor så att läsaren förstår
och rycks med. Dessutom fin rytm.
2017-07-06

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodig, vacker text om saknadens olika ansikten!
2017-07-06

  ULJO
Känner sorgen och längtan i dina ord
2017-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP