Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SpÖkeN elLer

När hjärnan snackar med sig själv
Verkligheten är bäst men spökerna knackar på
Brutalt
Hur är det nu.. vad finns
Vad finns inte
Vem är vem....
Vanor eller tanke känsla i varje
Handling eller bara vara utan tanke alls
Har varit
Är
Kommer förbli
Eller kan man tänka vara annat
Ändra sig
Det man är
Är det konstant eller.....
Finns
Allt




Fri vers av kråkan VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-05 23:56



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
Så länge du ser dig själv finns allt, det är när du inte längre ser dig själv, något försvinner ... Så i ditt fall: Allt finns! (och var glad för det) ... Hoppas jag tolka någorlunda rätt, men tyckte det var härligt vältänkta välskrivna rader :)
2017-10-31

  aol
Bra fångar du tänket inom en, gillas mycket,
2017-07-06

  Carola Bouvin
Ja allt finns!
2017-07-06
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP