Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har fastnat i haikuträsket. Internet har dött och jag är kass på att skriva [långa] texter på mobilen...


Friluftsherrens packning [Haiku]

 

 

Tramadol, roppar,

horsemackor och fentanyl:

jag skall på picknick.




Bunden vers (Haiku) av Judas Ekholm VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-07 07:44



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
En fullfärdig friluftsherre minsann! :)
2017-07-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Stenhård satir med galghumor!
2017-07-08

    ej medlem längre
Smärtsam picknick med säker baksmälla.
2017-07-07

    ej medlem längre
ha! bedrövligt bra+
2017-07-07

    ej medlem längre
redig picknick. hälsa moffegreven när han klia sej på küken!
2017-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP