Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter stormen

Jag minns inget ting
men det måste ha funnits en båt
ett hav
en försoning
och du måste ha varit där
jag vet ju inte
allt är så öde
och varifrån kommer telefonnumret till sjöräddningen?
Jag minns värmen från din kram
när jag vaknade upp och
”Förlåt mig, förlåt, förlåt…”
Vem yttrade orden
jag eller du?




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-07 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist