Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett barn

Gryningsstrålar
som klättrar bakom horisonten
klättra upp och kom
och lyft mig ur min ångest
Smält mitt mörkers tyngder
Vägda i hjärtat

Kom och gör mig ren som ett barn igen
i erat oskuldsfulla ljus
lys upp mitt smutsiga mörker
och dränk mig i erat ljus
som gör mig ren igen
Gör min tanke ren som ett barn




Fri vers av ErikVilliam
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-08 05:03



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Du är i din tanke så ren du vill... Och beröm får du där till för du delar din tanke! Bra gjort!
2017-12-06

  Andreas db Gustafsson
Det hade varit fint.
2017-07-08
  > Nästa text
< Föregående

ErikVilliam