Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryt upp

Bryt upp
dessa tankens tunga kedjor över världen
och av dem tvinna mig en krans att bära runt min hjässa
då jag befriad från ångestens kvalm
går för att röra vid det som är liv och verklighet

Bryt upp min gamla väg
en ny ska jag gå
där friska vindar blåser mig åt rätt håll




Fri vers (Modernistisk dikt) av ErikVilliam
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-26 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikVilliam