Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagfält

Jag vet
det kommer smällar

de värsta var dina
obeväpnad jag var
blottade mitt hjärta.

såren hinner inte läka

Bara väntar på en ny
är aldrig förberedd
är alltid rädd

Som en soldat i fältet
Halva mig bortsprängd

Måste leva
beskydda
trots alla odds

Mina slag
mina sår
kan ingen se.

Du vill inte det heller.

Du gömmer dig långt
Kanske förlammad av rädsla?

Jag har inget slut
på bortförklaringar för din del
mitt hjärta..





Fri vers av stormen
Läst 249 gånger
Publicerad 2017-07-09 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormen