Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turist

Turisten
känner väl
vägen från stugan
till butiken

främlingen
hittar snart
stigar
och genvägar

hembygd
är generationer
av barnafötters
fotvalv

som lyssnar
och vandrar
i minnen av
sedan länge
igenväxta
vägar





Fri vers av Petter Wingren
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-11 11:35



Bookmark and Share


  Skatanssyster
Fint du skriver...
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren