Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verk

Skönhet i kruka; 
orkidé fägnar ögon 

- skapelseunder




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-11 16:56



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Ja de tål att tillskrivas med sköna ord
2017-07-12

  Gunnel Eriksson VIP
De är osannolika men vackra.
Bra påminnelse att se dem.
2017-07-12

  Ann V Åhsberg VIP
Visst är de vackra! Sann haiku.
2017-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP