Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

overtyr

 

undan för undan

rör sig morgonen

närmare mitt gömsle

stilla, tom och tyst

jag vänder omsider

andra kinden till

och binder dagen

med mina ord

ur längtans jordmån

så målas ton på ton

och färgar

kromatikens regnbåge

emellan himmelen och mig

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-12 18:52



Bookmark and Share


  Feminaz
Ja vackert, hoppfullt.Ja orden äger toner att sjungas!
2017-07-29

  Eva Langrath VIP
Vackert
2017-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg