Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borde kanske

Jag borde kanske berättat tidigare
eller aldrig

eller kanske borde jag aldrig
berättat tidigare

eller kanske borde jag aldrig
tidigare berättat

borde jag kanske berättat
eller tidigare
eller

aldrig

tänk, ett sådant tungt ord
det väger som bly
i ditt lilla samvete




Fri vers av linnflod
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-14 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linnflod
linnflod