Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köttet

hur ska någon kunna
nå fram?
tränga sig igenom
Köttet
märker ni att jag försöker
tränga mig ur det

som omsluter
skyddar
Köttet
som är jag men
ändå inte
mig


Köttet, köttets lustar
mitt kött har väl aldrig
haft någon lust
eller ens
en åsikt

det har känts på,
klämts på
taktlöst slagits
mot ett annat

klafs,
klafs

klafs

slagits mot något
senigt och vackert
mindre klumpigt än
mitt klumpiga

Köttet
som är jag men
ändå inte
mig

jag drar i det med
fingrarna mitt Kött
är så tjockt
undrar varför ingen
förlorat sig i det
förutom jag




Fri vers av linnflod
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-24 14:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt gripande, samt väl formulerat o fångat
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

linnflod
linnflod