Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klasskramp [Haiku]

 

 

Skördad från livet

av borgarklassens bödel,

pöbeln rensas bort.

 




Bunden vers (Haiku) av Judas Ekholm VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-15 17:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sanningen om den maktfullkomliga överheten!
2017-07-16

    ej medlem längre
Naken sanning...
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP