Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni är sopor [haiku]

 

 

Ni är blott sopor

överhetens grå avfall

Dantes Inferno




Bunden vers av Judas Ekholm VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-15 19:55



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
Gillar formuleringen "överhetens gå avfall". Tre ord som - tyvärr - säger väldigt mycket!

2017-07-16

    ej medlem längre
Även sopor har ett värde...om dom bara vågar känna efter.
2017-07-16

    ej medlem längre
Mitt i prick!
2017-07-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Pang ! Den sitter bra som pamflett över regeringskansliet den.
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP