Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det det här som är vågen. den stora..


Båten.

Efter ett omtumlade smärtsamt, plågande, hördes..

-Varför är hon inte död?

-Därför att hon inte vaccinerade sig.

___

-Sicka djävla svin!
-Är de så det går, till!

___

sientzin...
är en injektion..

(Sa min Far om Terrorn; "Kyl ner mig".)
Jag frågade honom idag,?..
-Ja, vi får bära vår egen död.
-Iallafall ett tag.

-Det där var ett bra drag!

(Skrammel, Skrammel, hördes det från apparaten.)

-Jag, Vann!!

Pengar, Pengar,Pengar.

-Vad blir AbbA gånger två?
-Något att räkna på.

___

-Vad sysslar ni med däruppe, egentligen..?
-Dit upp går man bara med draget vapen.!
-Fan, är dom farliga? -Inget för Catherine.
___

REDAN. Nä dom har bara suttit här i snart två år.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-16 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP