Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hysteriska kvinnor

 

 

Stålstormen väcker natten till gryning,

vrålar omkull hundraåriga gamla ekar 

i vilka hysteriska kvinnor lynchats

för att de gläntat på fönstret till sina drömmar.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-07-17 21:49



Bookmark and Share


  Briza media
Gillas skarpt.
2020-06-03

    Qadira
Fint att den är så konstaterande, rakt på. Ingen konstlad sympati liksom.
Gillar det!
2017-07-31

    ej medlem längre
Knockout i första ronden!
2017-07-18

    ej medlem längre
fin
2017-07-18

    Sefarge VIP
Tur för Jan G.
Att skalden icke
skriver romaner
Då hade "Ondskan
fått näst intill stryk"
;)

2017-07-17

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Whoosh ! fan va du uttrycker häxprocessen galant.Helgjuten komposition.
2017-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP