Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gillette

 

Rakbladet öppnar en dörr i min arm

till sagor som aldrig lästes för mig,

till en framtid som aldrig blev av,

till den tystnad jag nu törs vrida upp.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-17 22:39



Bookmark and Share


  Feminaz
Du skriver så det känns, det ilar av smärta i dina rader!

Varje sårbar själ är så sårbar till döds,
varje sårbar själ famnar också ljus...
2017-07-30

    ej medlem längre
I smärtan känner man att man är vid liv...
2017-07-18

  Öknens Ros VIP
Gillette the best a man can get?
2017-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP