Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem ger dessa dårar rätten att terrorisera..


Hyresgäster.

Först började det att gunga.
-Sätt dig ner så du inte ramlar , hördes en mansröst.
-Hon ska lära sig att inte störa!
Sedan hörde jag grannen säga,
-Men hon stör väl ingen!
Först började det att gunga,
sedan kom elen till huvudet.
-Ja, det är signaler genom fibernätet..
-Och känns som en hätta på huvudet.
-Men vi blev glada att höra Elvis-musik.
-För alla vet väl vid det här laget
att Elvis sjunger just om deras, Tortyr.
-Kanske därför han åt så mycket tabletter.

Ni ska veta att detta bara var En fälla mot S-generna
de andra fällorna, och de var många, är redan fällda.

-Får jag lov att agera, väntar..

En rapport till Åklagaren..
(Den här gången slänger jag nog ut hela nätverket.)

-Vad säger föreningen för hyresgäst om min rätt till Frid?

-Är det en kränkning?
-Nej, Tortyr.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-19 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP