Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknadens spegel

Vem är jag
frågade munken
jag saknar
identitet i grunden

se in i saknadens
spegel
svarade mästaren
din saknad är du

jag kämpar
ständigt för
att kunna vara
mig själv
sa munken

eftersträva inte
att vara
det du redan är
sa mästaren




Fri vers av Petter Wingren
Läst 596 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-21 22:18



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En välskriven dikt som förmedlar tankar jag bär. Jag har alltid undrat vem jag skulle vara om inte...Men egentligen är det oväsentligt. Jag är den jag är.
2017-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren