Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar och frön



Det är natt i månen
bräddfylld är saknaden

Juli är slut i skymningen
en meteor skriver i stjärnorna

Natten skred i mina steg
ljuset ska kortas ned

Rymden där ute
virvlar bort i min blick

Dagar och frön,
lättrörda bortom ting och grepp,
lyfter skymningen kompassens sviktande nål


Däremellan minnet,
håller jag din hand




Fri vers av Ubuntu
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-23 22:19



Bookmark and Share


  aol
En så stor saknad så djuplodande bra skaldat.
2017-10-09

  objekt3
Åska!
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Ubuntu