Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släpper bara taget

 

 

 

jag ser

spåren

efter Dig

smekningen över

sandmons mjuka talltäckta

de huggna klippsprången

i stupet bortom sjön

de inramande

horisontbergens dyningar

som om en väldig hand

gjort omgivningen

tillgänglig genom

tid och rum

 

min enkla andning

mitt i allt

 

 

 

 





 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 458 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-24 11:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Känns lätt malplacerad i min bokhylla. Mellan r och ve, eller r och s? Läser och hm, begrundar.
2017-07-24

    ej medlem längre
Vilken lyrisk skönhet i andakt!
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg