Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All inclusive

Jag har bråttom
måste hinna med den sista vagnen
sitter ändå här i min dresskjorta
väntar på den sista måltiden.
Funderar.
Vad kostar maten? Inträdet?
All inclusive är det ju sagt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Göran Strömqvist
Läst 173 gånger
Publicerad 2017-07-24 18:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Äter man något efter den sista måltiden?
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist