Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av knäckebröd

Jag lever
på doften
av knäckebröd

behöver inte
din bekräftelse

behöver inte
kompensera
för brist på
bekräftelse

måste inte
kompensera
för förnedringen
att behöva
kompensera
för brist på
bekräftelse

kan låta bli
att kompensera
för den skadade
självbild
förnedringen
att behöva
kompensera
för brist på
bekräftelse
orsakar

behöver inte ens
lukta på
knäckebröd

men en macka
med brieost
sitter finfint

eller en bulle
en pizza

nånting vad som helst
bara jag slipper lukta
på knäckebröd

snälla någon...




Fri vers av Petter Wingren
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-25 03:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren