Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I telefonkö

Det är många som ringer till oss just nu.
Ditt samtal har placerats i kö.

Det är för närvarande många samtal före dig
så du får räkna med att vänta en tid.
Ring igen om du känner för det.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-25 15:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som belyser vårt samhälle!
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist