Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läckage

Det läckte ut
till oppositionen
att det redan tidigt
hade läckt ut
att det fanns en läcka
som hade läckt ut
känsligt material
detta får inte
läcka ut
svor ansvariga
ministrar
som blev förvånade
över att just det skulle
behöva läcka ut




Prosa av Petter Wingren
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-25 23:34



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra satir där!
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren