Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

 

 

 

Bered din väg

se de sovande, Som, hoppet in

i varje andetag

en ny 

 

kränger en väg

sliter år, går på tå 

hör en svala, så

 

se de sovande, förbjuden väg

följer ås, ritar streck

på en vägg, där är du

i en dröm

 

lägg ett rep, gör en knop, om

igen, jag är

här

 

är en dikt, nära på och det är nog

det doftar sött, som i går

när du log, är en fjäril

och det är sant

 

lyssna slött, hör ett liv, som ett 

sus i en å

se de sovande

och

där är vi.




Fri vers av Kozo
Läst 304 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-08-01 14:04



Bookmark and Share


  Grävling
Som en behaglig vaggvisa.
2017-09-30

    ej medlem längre
sår (in) hopp
repetera
repetera
repetera

gör det lättare att Tro +
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo