Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - drömmar med rosdoft


bäddar med lakan
som torkat i sol och vind
drömmar med rosdoft




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-01 10:51



Bookmark and Share


  Feminaz
Stämningsfull!
2017-08-11

    ej medlem längre
Känslan förmedlas väl till läsaren.
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP