Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enda sätt ...

 

 

jag är din dröm

i form av ord och varma tankar

jag är ditt hopp

i en hopplös önskan som aldrig släcks

jag är din lycka

som valde att stanna

och stryka ditt hår

varje gång det regnar




Fri vers av Rise Little One
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-02 19:05



Bookmark and Share


  TT
Otroligt vacker text!!!
2017-08-24

  Mona Nordkvist VIP
Så mjukt.
2017-08-21

  Quasimodo
Ett ömsint och ett varmt ödmjukt uttryck här för en önskan som aldrig försvinner!
2017-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One