Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läppslor


Dagens tanke - nattens insikt

Världen är en scen, skrev Shakespeare en gång. Nu har vi en scen i scenen, internet och den digitala teknikne, med vars hjälp vi kan vi ytterligare kan höja spelet - och falskheten -  några nivåer. Vi har ännu ej sett slutet på den invecklingen.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-04 17:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Läste och begrundade, som läsningen av rundade, runt hörnet ibland, syns på avstånd annat land, bara nå det en dröm som undrade.
2017-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Att man väljer att publicera sina alster på internet betyder inte med naturlags nödvändighet att man är falsk.
2017-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP