Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är min sångtext, mitt beslut att få beskydd. "En scen från musikalen"


Vill ni hjälpa mig?

Jag frågade dig hur får jag beskydd mot stalkaren,
hon som tror ska få min studiolägenhet ser henne
i trappuppgången när går hon upp, så uppenbart.

Du sa att alla stjärnor har stalkare
efter sig, det hör till kändisskapet.
-Det är därför de har sin stab med
säkerhetspersonal, du har ingen.
-Ingen att arbeta med, kanske där-
för de här personerna försöker ta..

Min plats ifrån mig?

Men så tänkte jag Röst tror jag att jag har, till en ny skiva.
Visserligen inget jag vågar men ändå något jag kan pröva.
Har tränat mycket till andras musik och behöver beskydd.

Konstnärlig, så underbar att se o leva.
Min melodi symfoni känner henne ej.
Min röst och den här sången?
Sen stalkar hon mig inte mer..

-Vet hon inte att du har kontrakt?

Det är mitt liv som jag sjunger om..

___

-Det är här vi ska fråga om beskydd,
-Redan upptaget!
-Förhållande till stalkarens organisation?
-Ingenting som är deras..

Det här är mitt liv som jag sjunger om..

-Vet att texten inte är så bra,
men låt mig slippa stalkaren!

-Hon får väl köpa bandets skiva precis som alla andra.

----Snälla jag ber Er beskydda mig!

-Men det var bra att du sjöng ut, det gillar jag.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-05 11:20



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP