Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har tidigare presenterat några städcitat. Här kommer några beträffande pengar. De är menade som fristående aforismer, men kan förstås även läsas som en enhet.


Tankar om slantar I (inte ett pix)

Har man inte ett pix, behövs många trix...

Köper du krafs, blir du pank i ett nafs...

När ditt konto är kaputt, kan du kallas bankrutt...

 

Är du inte stadd vid kassa,

får du dig för fogden passa...

 

Ge ingen kritik, till en arvtant som är rik...




Övriga genrer (Aforism) av Tant sQata VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-05 14:06



Bookmark and Share


  ULJO
Kul om pengar
2017-08-05

  henke_r
Så sant!
2017-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Tant sQata
Tant sQata VIP