Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

suck av längtan

bortom orden,

en kärlek ger en stillhet i nattens tysta timmar

landar i hjärtat,

saknad berör sinnen,

tanken omfamnar i vackra ord,

där dagar av guld

ger ljus längtan i tillvaron

till dig

som får kärleken att

inte kännas främmande igen




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-07 16:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker igen
2017-08-07
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP