Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi förbereder oss för en diskussionsgrupp på sociala media. Den här texten ska bara förmedla känslan av något konstigt.


Där fick ni mig.

Ock jag ser en stad med kvinnor och barn,
de lever ifred. Jag ser män de lever bredvé.
-Fan, vad du kan se, vilken skit du é, ha ha.
-Om det vore så lätt att få till det i texterna.

-Fortsätt, vi är med!

De lever i en stad utan samband
och jag ser man- farkost på besök
kvinnor står så där o ber om hjälp.

(Här i en framtid på glänt)

-Vad jag kan förstå, hälsar männen på.
-Usch nu blir jag rädd!
-Jag känner bara spänning.
-Undrar hur framtiden blir?

-Vilket upplägg!

-Nu mår ni allt..
___
-Var du tvungen att forska i mannen?!
-Det blev en ren principsak när de där
hat-kvinnsen började, jagade efter mig.

-Så din studie, heter:
"Jag tror jag ser något som kan känna det"
och leder Kanske till en diskussionsgrupp?

___
Jag är trött nu och behöver min tid, sa den högre.
-Ni andra kan gå ut och leka..
-Så hamnade vi på Jorden, om ni vill veta.

Och så rimmar det på Jungfru
Margareta, den tjocka och feta.

"Det var så allt det här började.
När man startade sin "hemsida"
började omgivningen att kriga
men det här var så länge sedan"

-Sensmoral; hon väntade barn.

-Vi trodde det var Maria..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-13 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP