Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prosalyrisk skiss 6

*


Som en form av sysselsättning, och för att inte bli

liggande med ansiktet mot kudden som ett hungrigt

barn, bet hon tag i ena armen och höll fast så gott det

gick. Eller stod framför den imaginära spegeln och övade

på en demonisk och älskvärd uppsyn. Ett vänt leende

och ett mjukt handlag som aldrig skulle förråda de

hemligheter hon ruvade, de planer hon ville smida;

drakdjurets, änglahäxans.




Fri vers av Anette Göranzon Götherskjöld
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-27 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette Göranzon Götherskjöld