Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrivelser och drömmar

en sinnlig närhet

skrivelser av dofter


rader av ljus

och kärlek



en varm famn



ett längtande hjärta

under kärlekens skyar

 

ur skrivelser och drömmar

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-15 15:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skönsång
mjukaste bomull
2017-08-18

  Henning Hson
Tummen upp!
2017-08-15
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP