Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men sa de att ni var klara med den här skolan? Här kommer slutet på sagan som jag lovade och nu är jag riktigt trött och utarbetad.


Inget för de-små.

Så var mannen så nöjd med sin Goda
hora att han gav henne en liten gåva.

-Den tar jag emot, sade hon då..
-Men tro inte att jag är godtrogen.

Och ett berg med godhet uppenbarade sig.

-Nu får han allt krypa till korset..sa den vise
och bli ett med henne för mannens tillgångar
är obefintliga och se, han inte råd med henne.
En illustration saknas, men vem kan skapa den.

-Trogen med dig, ditt svin är jag inte, skrek hon.

-Så mina barn detta kallas för Hor och
och om ni bara tror, så slipper ni leva
med de andra, de som retar kreaturen
i ladan, där skaparen sitter och klagar.
___

-Vi är från Planet Polis!
-Alltid med namnet blå.
-Nej, tyckte ni att sagan var urdålig?
-En illustration saknades, redan då..
-Jag sa att jag är utarbetad och trött
det går knappt sova om nätterna för
ni verkar aldrig vilja gå och lägga er.

-Blev han häktad?
-Ja, i sin frånvaro.

Men det var inte sant för nu sitter
han och myser med en annan tant.
___

-Texten får bli något så här i slutet.
-Kan ni se, hur de spelar på teatern?
-Jag vet det var i samband med teaterkursen
den som låg vid kanalen, som allting började.

1984.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-15 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP