Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort inhopp ånyo. 5/12 behandlingar avklarade. Minnet sviktar och jag skriver som en mellanstadieknatte. Nåväl, tag hand om er så ses/hörs vi i september. Pössen!


Sisyfos

 

fräsande elektroder

en slängkyss Propofol

slungar mig i purpurfärgad sömn

 

mannen med den rostsvarta lien

rear ut min grumliga fantasi

målar allting vitt

 

bortom det kasserade minnet

kretsar gamarna,

hyenorna och barndomen

 

elektriciteten suddar bort min sura min

kletar röd trolldeg i mitt ansikte

allt för att sno min semester

 

vi dansar sönder min frid

i en vals mot tiden;

evig som Sisyfos sten

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 625 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-08-16 16:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka ord av en stark poet!
2017-08-17

    ej medlem längre
Vass skärpa i din penna
om din behandling,
innebörden känns.
2017-08-16

  petter rost
Den här kopierar jag till eget papper och trycker ut för väggen! Fast du ju inte kan veta att Sisyphos är mig en aldrig sviktande, trogen polare. Det är från honom Camus snappade upp mitt livs motto: man måste handla som om.
En kärvänlig spark i röven till din resa!
2017-08-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Du kan få dina behandlingar att framstå i knivskarp poesi. Inte är det en knatte som skrivit detta. Utan en kunglig poet.
2017-08-16

  henke_r
Klass mannen!
2017-08-16

    ej medlem längre
Orden bränns och innebörden skär som knivar.
2017-08-16

    Sefarge VIP
Som en poetisk
Punchkaramell
Tagen ur verklighetens
Boxningsring!
;)

2017-08-16

  Öknens Ros VIP
Samma "klass" as usual, magnifikt!! :)
2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP