Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om snuskummerns sociala realiteter...


Hummern som är snuskig

Hummern som är snuskig och kopulerar
Han är depraverad och libertin
För sådan hummer ej dygd existerar
Men desto mer utav blommor och bin
Hummern som är snuskig är allmänt föraktad
Han räknas som paria och bannlysas bör
Han som pervers är allmänt betraktad
För han är liderlig och en vivör
Hummern som är snuskig han lever för nummer
Men blott för ett nummer och vilket vet du
För en snuskhummer finns blott ett nummer
Och detta är mellan fem då och sju




Bunden vers (Annat versmått) av Pehr Werz
Läst 216 gånger
Publicerad 2017-08-17 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz